Nominatie Zaanse Zakenvrouw 2019 !

hello world
Nominatie_Zaanse_Zakenvrouw_2019-99-t
Trots ben ik om na 7 jaar opnieuw genomineerd te zijn voor de titel Zaanse Zakenvrouw.Er is best veel veranderd. Ik heb weer zoveel geleerd in de tussentijd en veel ervaringen opgedaan, ik voel mij veel sterker. Ook heb ik fouten gemaakt, maar van elke fout leer je en word je sterker.Onze slijterij Drinks & Gifts bestaat nu 11 jaar in Krommenie. Wij zijn geheel zelfstandig, wij zijn nergens bij aangesloten. Dit betekent je eigen inkopen doen en promoties maken. Hierdoor is ons assortiment uniek, veelzijdig, en zeer gespecialiseerd. Klanten komen eigenlijk uit heel Nederland, wij zijn zeker niet alleen in de 

Zaanstreek bekend.Ook online zijn wij sterk, we leveren door de hele wereld, dit komt doordat we unieke producten verkopen. Ook voor bedrijven kunnen we relatiegeschenken overal in Nederland én daarbuiten bezorgen.We leveren aan horeca en verenigingen in de buurt. Die steunen wij dan weer met sponsoring. Ook verschillende bierbrouwers steunen wij in hun groei met hun crowdfunding-projecten. Ik houd van sociaal ondernemen: voor wat, hoort wat. Probeer zoveel mogelijk met ondernemers in de buurt samen te werken.Daarnaast hebben wij dit jaar een actie voor Anna’s Huis in Zaandam. Dit huis biedt steun voor mensen die leven met kanker. Bij diverse producten in onze winkel gaat bij verkoop een bijdrage naar Anna’s Huis. Ook gaat dit jaar een deel van de opbrengst van onze relatiegeschenken/kerstpakketten naar Anna’s Huis. 
Aan elk pakket wordt een kaartje toegevoegd over Anna’s Huis.Regelmatig organiseren wij activiteiten zoals proeverijen. Dat kan voor 30 man zijn, maar ook voor 150 mensen. We organiseren zelfs Whiskyreizen naar Schotland met 20 personen.Nu ik genomineerd ben, wil ik laten zien dat een stenen winkel nog steeds kan bestaan en winstgevend kan zijn. De supermarkten worden steeds sterker en ook online worden webshops steeds belangrijker. 
Met een stenen winkel moet je continu bezig zijn en je laten zien. Ons assortiment wisselt elke week, onze etalages zijn elke keer weer een plaatje en op Social Media zie je ons elke dag.Daarom staan wij in de slijtersbranche nog steeds in de top 10 van beste Slijterijen van Nederland.Als zelfstandige ondernemer met een winkel moet je daarom zeker een goede zakenman/vrouw zijn.