15-18mei

Informatie

Entree is € 1.199,00 Alle maaltijden (ook de lunches) zijn inbegrepen. Alleen drank is nog voor eigen rekening.
Wanneer: zondagochtend 15 mei
Start proeverij: 07:00uur
Einde proeverij: woensdagmiddag 18 mei 16:00uur
Waar: Speyside Schotland
Adres: Sunninghill Hotel
Beste Whisky liefhebber,
Inmiddels begint het een goede traditie te worden, in het najaar op whiskyreis! Dus ook dit jaar weer. Voor dit jaar de Speyside! Van 15 t/m 18 Mei 2022.
Samen met Teun van Wel (The Travel Club) hebben we weer een prachtig programma samengesteld! En u kunt met ons mee.
De reis is volledig verzorgd deze keer. Dus alle maaltijden (ook de lunches) zijn inbegrepen. Alleen drank is nog voor eigen rekening.
De te bezoeken distilleerderijen: Glenallachie, Glenmoray, Royal Lochnagar, Glenfarclas, Ardmore, en met als extra een dag met Tony (brand-ambassador) bij Balvenie ( Balvenie doen we een quick peaky look ivm werkzaamheden  ) en Glenfiddich!
Ter plekke worden we de gehele reis comfortabel vervoerd. Als alles mee zit krijgen wij dezelfde chauffeur weer als op onze vorige reis, de onvolprezen Ross! Er zijn 34 plaatsen in de bus dus hebben we ook een beetje ruimte.
Naast het vervoer zijn uiteraard ook de overnachtingen inbegrepen. We verblijven in Elgin in het bekende Sunninghill Hotel. Hier is het ook goed eten en er is een redelijk gevulde whiskybar met zo'n 100 whiskies…
De reis is gebaseerd op verblijf in een 2-persoonskamer. Maar een 1-persoonskamer is uiteraard ook mogelijk (tegen een toeslag).
Ook is bij deze reis het diner inbegrepen. De reis is gebaseerd op max 20 personen. Dus wacht niet te lang met aanmelden.
We vliegen met KLM. Ruimbagage is niet inbegrepen bij de prijs. Maar indien u wel ruimbagage wenst mee te nemen is het aan te raden dit vooraf bij te boeken.
Dat is voordeliger dan op de luchthaven zelf.
Hopelijk heeft u er al net zo veel zin als wij. Meld u dan nu aan!
Slainte!
Jolanda & Rob
Om de reis voor u te kunnen reserveren hebben wij de volgende gegevens nodig:
Eerste volledige voornaam zoals in het paspoort
Achternaam zoals in het paspoort
Geboortedatum
Paspoort nummer
Paspoort is uitgegeven in?
Paspoort is geldig tot?
FlyingBlue nr?
Wilt u ruimbagage boeken?
Aanbetaling € 500,00 dient vooraf voldaan te worden.
Exclusief;
Extra Ruimbagage. Vooraf bij te boeken, € 50,- pp retour
Reisverzekering
Annuleringsverzekering
Toeslag voor een 1-persoonskamer:
Indien er reizigers zijn die nog geen reisverzekering en/of annuleringsverzekering hebben, laat het ons weten, dan kunnen wij die per persoon bijboeken.
De prijs is gebaseerd op 20 personen.
Na boeking kan er niet meer kosteloos geannuleerd worden. De annuleringskosten tot 8 weken voor vertrek bedragen de aanbetaling. Vanaf 8 weken voor vertrek zijn de kosten 100% van de reissom.
N.B. Deze offerte is onder voorbehoud van beschikbaarheid, prijs- en vluchtwijzigingen en kennelijke vergissingen. Er zijn voorwaarden van toepassing mbt volledige vaccinatie.