19mei

Informatie

Wanneer: donderdagnacht 19 mei
Start proeverij: 00:00uur
Einde proeverij: 00:00uur
Waar: Speyside Schotland
Adres: Granttown-on-Spey Garth Hotel
WHISKYREIS VOLGEBOEKT!!
Beste Whisky liefhebber,
Inmiddels begint het een goede traditie te worden, in het najaar op whiskyreis! Dus ook dit jaar weer. Voor dit jaar de Speyside! Van 15 t/m 19 Mei 2022.
Samen met Teun van Wel (The Travel Club) hebben we weer een prachtig programma samengesteld! En u kunt met ons mee.
De reis is volledig verzorgd deze keer. Dus alle maaltijden (ook de lunches) zijn inbegrepen. Alleen drank is nog voor eigen rekening.
De te bezoeken distilleerderijen: Macallan, Glenalachie, Royal Lochnagar, Glenfarclas, Ardmore, en met als extra een dag met Tony (brandambassador) bij Balvenie en Glenfiddich!
Ter plekke worden we de gehele reis comfortabel vervoerd. Als alles mee zit krijgen wij dezelfde chauffeur weer als op onze vorige reis, de onvolprezen Ross! Er zijn 34 plaatsen in de bus dus hebben we ook een beetje ruimte.
Naast het vervoer zijn uiteraard ook de overnachtingen inbegrepen. We verblijven in Granttown-on-Spey in het bekende Garth Hotel. Hier is het ook goed eten en er is een redelijk gevulde whiskybar…
De reis is gebaseerd op verblijf in een 2-persoonskamer. Maar een 1-persoonskamer is uiteraard ook mogelijk (tegen een toeslag).
Ook is bij deze reis het diner inbegrepen. De reis is gebaseerd op max 16 personen. Dus wacht niet te lang met aanmelden.
We vliegen met KLM. Ruimbagage is niet inbegrepen bij de prijs. Maar indien u wel ruimbagage wenst mee te nemen is het aan te raden dit vooraf bij te boeken.
Dat is voordeliger dan op de luchthaven zelf.
Hopelijk heeft u er al net zo veel zin als wij. Meld u dan nu aan! Hoe u zich aan kan melden leest u na programma van deze bijzondere whiskyreis.
Slainte!
Jolanda & Rob