07november

Informatie

Entree is € 25,00 Inclusief een aantal hapjes.
Wanneer: zondagmiddag 07 november
Start proeverij: 16:00uur
Einde proeverij: 16:00uur
Waar: Grand Cafe Atlantic Achterzaal
Adres: Zuiderhoofdstraat 84, 1561 AP Krommenie
Het is alweer even geleden dat wij van ons hebben laten horen voor wat betreft de wijnproeverij waarvoor u zich heeft opgegeven. De regels mbt versoepelingen wilde wij eerst afwachten. En nu is het dan zo ver dat voorzichtig weer iets georganiseerd kan gaan worden.
VERANDERDE OPZET WIJNPROEVERIJ:
Na terugkomst van een korte vakantie hebben wij besloten om de wijnproeverij dit jaar toch anders te gaan doen. Het wordt ook dit jaar geen grote overzichtsproeverij, maar wij gaan een battle doen.
Deze middag komen 2 wijnimporteurs het tegen elkaar opnemen. De voor velen bekende importeur Philip van Bouvigne Wijnimport is de eerste, en de tweede is Chris van Importeur Verbunt-Verlinden. Sinds het begin van het jaar werken wij met deze importeur, we hebben hierdoor veel mooie nieuwe wijnen in ons assortiment, met elke 6 weken een magazine vol wijnaktie's.
Deze middag gaan we ongeveer 20-24 wijnen proeven. De deelnemers kunnen op een vaste plek zitten. De importeurs gaan om de beurt een wijn uitlichten en laten proeven. Grand Cafe Atlantic zal deze middag de hapjes weer verzorgen.
PLAATS VOOR SLECHTS 60 PERSONEN:
U had zich in grote getalen opgegeven voor de Grote Wijnproeverij, maar wij kunnen nu maar de helft van de aanmeldingen kwijt. Er kunnen maximaal slechts 60 personen aanwezig zijn.
De kosten voor deze proeverij gaan € 25,- per persoon bedragen.
De proeverij duurt van 13:00-16:00 uur.
Wij horen graag zsm een reactie of u aanwezig wilt zijn bij deze nieuwe opzet van deze wijnproeverij.
Inschrijving gaat opnieuw in volgorde van aanmelding. Na aanmelding sturen wij u de betalingsgegevens. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.
QR CODE CHECK BIJ BINNENKOMST:
Het coronatoegangsbewijs zal bij toegang worden wordt gecontroleerd. ( deel dit ook mee aan uw medeproevers )
In het kader van de nieuwe maatregelen voor de organisatie van evenementen zullen u en alle gasten (en medewerkers) in het bezit moeten zijn van een coronatoegangsbewijs.
Dit kan bestaan uit het vaccinatiebewijs (CoronaCheck-app), een herstelbewijs (bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona) of een testbewijs met een negatieve uitslag die niet ouder is dan 24 uur. Er kan niet getest worden aan de deur.
 Wilt u deel uitmaken van deze middag? Meld u zsm aan via info@drinks-gifts.nl o.v.v. uw naam en het aantal deelnemers.
Na aanmelding ontvangt u de betalingsgegevens.
Deelname: € 25,-
Wanneer: zondagmiddag 7 november
Start proeverij: 13.00uur
Einde proeverij: 16.00uur
Waar: Grand Cafe Atlantic Achterzaal

Schrijf je in voor deze proeverij

Versturen
Contact form image