NIEUW! Palette Alcoholvrij

NIEUW Palette Alcoholvrij
PALETTE werd ontwikkeld door Bacardi en bartenders uit Amsterdam. Samen gingen ze op zoek naar een ideale alcoholvrije drank die de creativiteit van de barmannen prikkelt en de smaak van bewuste drinkers streelt met buitengewone cocktails.

Bacardi putte uit 159 jaar ervaring in het maken van gedistilleerde dranken om de twee innovatieve PALETTE varianten te ontwikkelen: PALETTE Roots en PALETTE Bold. De expert van PALETTE op vlak van botanische ingrediënten, Alessandro Garneri en zijn team, gebruikten de modernste technieken op het gebied van smaakextractie om volledig natuurlijke aroma's te distilleren uit de botanische ingrediënten, zoals Amerikaans eikenhout, gentiaanwortel, jeneverbessen, nootmuskaat, kaneel en gember.

"Het is gedaan met de zoete, smakeloze mocktails", zegt Marine Rozenfeld, Innovation Development Lead voor Bacardi Europa, Australië & Nieuw-Zeeland. "Met de lancering van PALETTE, in het kielzog van MARTINI® Non-Alcoholic Aperitivo die vorig jaar werd gelanceerd, tillen we bewust drinken naar een hoger niveau. PALETTE is de perfecte keuze voor creatieve bartenders. Ik kan niet wachten om te zien hoe zij PALETTE gebruiken voor het creëren van alcoholvrije cocktails op een manier die nog nooit eerder mogelijk is geweest."

PALETTE, dat deze maand in specifieke bars in Londen, Parijs en Amsterdam wordt gelanceerd, haakt in op de steeds groter wordende trend van bewust drinken en sluit aan op de NoLo-categorie van dranken die in 2020 met meer dan 30% is gegroeid (IWSR). De twee PALETTE-varianten bieden onbeperkte mogelijkheden om de niet-alcoholische cocktailervaring op te waarderen, ongeacht de gelegenheid.

PALETTE Roots heeft een diepe, complexe en geurige smaak en is gemaakt op basis van jeneverbessen, gember en de essentiële oliën van nootmuskaat, kruidnagel en kaneel.
Cocktail suggesties zijn onder andere:
-Gimlette Highball gemaakt met Roots, limoensap, limoen- en muntsap en een scheutje sodawater - een perfect alternatief voor een mojito;
-Palette Vibrante mengt Roots met de MARTINI Non-Alcoholic Vibrante;
-Pink Clove die Roots combineert met grapefruit soda, limoensap en tonic, afgewerkt met een stukje grapefruit om te garneren.

PALETTE Bold heeft de smaak van een traditioneel gedistilleerde drank, met een pittige ervaring, alvorens over te schakelen naar noten van hout, eik en rook.

Cocktail suggesties zijn onder andere:
-Bold Rush gemaakt met Bold, citroensap, agavesiroop en munt;
-Bold Espresso, een heerlijk alternatief voor de espresso martini cocktail;
-Light and Spicy gemaakt met Bold en ginger beer.

PALETTE voegt zich bij het premium NoLo portfolio van Bacardi net zoals de MARTINI Non-Alcoholic Aperitivo Vibrante en Floreale, evenals MARTINI Fiero vermouth en ST-GERMAIN vlierbloesemlikeur. Beide kunnen worden gebruikt om verfrissende spritzes en cocktails met een laag alcoholgehalte te creëren.

Over PALETTE
PALETTE is een nieuwe alcoholvrije gedistilleerde drank van Bacardi, gemaakt op basis van volledig natuurlijke aroma's. Er zijn twee innovatieve PALETTE-varianten: PALETTE Roots en PALETTE Bold. PALETTE Roots heeft een diepe, complexe en geurige smaak, en is gemaakt op basis van jeneverbessen, gember en de essentiële oliën van nootmuskaat, kruidnagel en kaneel. PALETTE Bold heeft de smaak van een traditioneel gedistilleerde drank, met een pittige ervaring, alvorens over te schakelen naar noten van hout, eik en rook. Het PALETTE-merk maakt deel uit van de portefeuille van Bacardi Limited.

Palette voorpagina
NIEUW Palette Alcoholvrij